fbpx Raportările | Instigare la ordine
2019-11-03
Coruperea alegătorilor în Edineț cu 200 lei
In orasul Edinet, [nume omis], care candidează la funcția de primar achita cite 200 lei persoanelor de nationalitate roma, dar și categoriilor de alegători din familii social vulnerabile pentru a vota candidatura lui. A transportat lemne de foc acasă unor persoane tot în schimbul votului. Iar în secția de votare din incinta primăriei Edineț este o doamnă pe nume [nume omis] care fotografiază toți alegătorii care vin la vot.
2019-11-03
Acțiuni ale observatorului
Bună ziua.
În localitatea [sat omis], Edinet, soția candidatului la funcția de primar din partea PD-ului: [ nume omis ], fiind în calitate de observator D-na, in sala de vot stătea aproape de cabinele de vot și cei pe care i-o fi corupt sau din timp învățați, monitoriza fiecare persoana care ridica votul și arata ce a votat, după care ea dădea din cap....
2019-11-03
Directorul oficiului poștal impune angajații să facă campanie pentru PD
Directorul oficiului poștal [oraș omis], [nume omis], a fost numit în această funcție din considerente politice. El este membru al PD și a candidat din partea PD la funcția de consilier. A obligat angajații oficiului poștal să semneze petițiile PD și să meargă organizat la protestele PD din Chișinău și la evenimentele locale PD din oraș. În campania electorală pentru parlamentare, poștașii erau puși să distribuie împreună cu facturile și calendare electorale cu [nume politician al PD omis], candidat pe circumscripția electorală nr. [număr omis]. (Undeva pe facebook era video de la un utilizator. N-am putut găsi acum) Operatorii poștali distribuiau gratuit ziarele PD "Moldova Democrată". Recent și-a înaintat pe lista pentru consiliul local pe șefa-adjunctă a oficiului Poștal, [nume omis]. Oficiul poștal [ oraș omis ] este încă capturat de PD. Dacă refuzi să participi la evenimentele PD spunând că nu faci politică, [nume omis] spune că dacă ai intrat la poștă deja faci politică.