fbpx Raportările | Instigare la ordine
2019-07-16
Ministerul Educației nu răspunde la solicitări de informații
Ministerul Educației nu răspunde la solicitările de informații de câteva luni. Am expediat una cu 45 de zile în urmă, iar alta cu 20 de zile.
Nimeni nu a contactat sau răspuns măcar ceva.
După ce am sunat la minister, angajații fac retrimitere de la o persoană la alta și așa și nu răspunde nimeni.
2019-06-27
Corupție la USM
La Universitatea de Stat la facultățile mate-info și fizică-inginerie majoritatea (nu toți) profesorilor iau mită de la studenți pentru a le pune notă de trecere. Unii profesori special pun notă negativă aproape tuturor din torent, pentru ca ulterior ca prin minute - toți să treacă. În special - profesorul de probabilitate și statistică. Studenții au făcut reclamații însă puține
lucruri s-au schimbat. Există o schemă bine pusă la cale care se pare că trece din generații în generații și nimic nu se schimbă.
2019-05-31
Direcția statistică din Briceni nu plătește salariile din ianuarie
Salut! La biroul de statistica or. Briceni sunt lucratori care nu au primit salariul inca din luna ianuarie! Sunind la Chisinau cu aceasta problema,bugalterii de acolo ignora lamurirea acestei teme spunind cu bataie de jok: кто на что учился! Lucratorii biroului din Briceni au si ei familii care au nevoie de hrana,au si credite care trebuie achitate in termen...
Rog sa verificaţi la cine din lucratorii statisticii din or. Chisinau se invirtesc acesti bani in cont,nestiind inca citi lucratori din alte orase nu au vazut salariile!