fbpx Raportările | Instigare la ordine
2020-03-05
Învățătoarea cere achitarea unei plăți lunare pentru programul prelungit
Liceul Miguel de Cervantes, clasa [clasă ascunsă], învatatoarea [nume ascuns].
Învățătoarea cere achitarea unei plăți lunare pentru programul prelungit (300 lei de la fiecare parinte), plus fondul școlii, fondul clasei, etc. Părinții care refuză sunt terorizati că vor fi dați afară din școală, plus că mai streseaza și copiii.
2019-10-02
Corupție la Biroul Înmatriculare Transport al ASP pentru obținerea permisului de conducere
Înregistrarea la Biroul Înmatriculare Transport al ASP pentru susținerea probelor practice, pentru obținerea permisului de conducere are loc prin programarea online. Toate locurile pentru 2 luni înainte sunt ocupate. Însă sunt intermediari pe internet, care contra unei sume de 500 lei (achitarea se efectuează prin runpay) pot să te programeze peste 4-5 zile. Reieșind din faptul că după programarea și ocuparea locurilor, nu se mai admit modificări (numele, prenumele, numărul certificatului de școlarizare etc), iar dacă acestea nu coincid, persoana nu este admisă la examen, denotă clar faptul de implicare a angajaților ASP în această schemă corupțională, care admit modificări în programări și cu 4-5 zile până la examen.
2019-09-03
Poliția Rutieră Abuzează și cere mită
Masina a politiei cu numere [număr ascuns] ne-au oprit la iesire din Chisinau spre [localitate ascunsă], pe data de [data ascunsă] iulie curent, si dupa testul de alcoolemie a soferului care indica 0.20, 2 politisti tineri cu virste 25-35 ani ne-au solicitat 4000 lei, invochind ca in caz contrar masina se confisca, se priveaza de dreptul de a vonduce pe 5 ani si amenda de 60 mii lei.
Mentionez ca eu eram pasager dar am vazut acest targ scarbos care se ducea cu sarmanul sofer care era un om simplu si nu isi daduse seama ca nici seara dupa munca nu ai dreptul sa cinstesti un paharel..
Culmea era ca politistii negociau pretul cu comisia prin ratie?!
2019-06-27
Corupție la USM
La Universitatea de Stat la facultățile mate-info și fizică-inginerie majoritatea (nu toți) profesorilor iau mită de la studenți pentru a le pune notă de trecere. Unii profesori special pun notă negativă aproape tuturor din torent, pentru ca ulterior ca prin minute - toți să treacă. În special - profesorul de probabilitate și statistică. Studenții au făcut reclamații însă puține
lucruri s-au schimbat. Există o schemă bine pusă la cale care se pare că trece din generații în generații și nimic nu se schimbă.