fbpx Raportările | Instigare la ordine
2020-03-10
Director CNC promovează filmele proprii la evenimentele instituției
ULIM Moldova derulează un proiect de proiecții în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei, iar în cadrul evenimentelor sunt proiectate filmele realizate de directorul instituției. Cum este posibil ca directorul unei instituții să se folosească de instituție pentru a-și promova propriile filme?
2019-09-03
Abuzul directorului în gimnaziu si presiuni politice
Dorim sa fie verificata activitatea manageriala a Dnei [nume ascuns], care detine functia de director in cadrul gimnaziului satului [nume ascuns], raionul [nume ascuns].
Astfel, pe linga faptul ca in cadrul gimnaziului activează rudele (surori, cumnati), directoarea facea presiuni asupra angajatilor cum ar fi prezenta la diferite adunari cu tenta sau agitatie politica în Campania electorală în favoarea PDM. Personalul care se ocupa de lucrările gospodaresti a instituției, erau luati la prasitul curatitul popusoilor sau alte lucrări in interesul personal a Doamnei directoare.
Gimnaziul sta prost la capitolul cu cadrele didactice, un numar mare de profesori cu o vasta experientă au fost eliberati din cadrul gimnaziului pentru punctual de vedere care sil exprimau in favoarea institutiei sau opunerea fata de anumite lucruri care erau în decrementul acesteia.
2019-02-14
Utilizarea resurselor administrative
Joi, 14 februarie, 2019 în incinta Sălii Mari de ședințe a Primăriei Municipiului Hâncești s-a desfășurat evenimentul de comemorare a ostașilor războiului din Avganistan.La eveniment au participat doi candidati la funcția de deputat in PDM, ambii degrevați din funcție: Ghenadie Buza, Președintele raionului Hincesti si Alexandru Botnari, Primarul municipiului. O parte dintre veteranii razboiului au primit