fbpx Raportările | Instigare la ordine
2020-04-23
Lipsa testării personalului medical și altor angajați
Sunt indignată de faptul că la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Toma Ciorbă, unde activez, nu este testat personalul medical și nici alți angajați din cadrul instituției, decât dacă prezintă simptome serioase. Se creează impresia că autorităților le este frică să afle (și să comunice despre) adevăratul tablou legat de numărul celor infectați cu COVID-19 din instituția respectivă.
2020-04-18
Lipsă de echipament și testare
Activez în cadrul IMSP Spitalul Clinic Sfânta Treime. Vreau sa povestesc situația echipării personalului medical.
Atunci când s-a instituit carantina nu aveam nici un echipament asigurat de către spital. L-am procurat singură (viziera, halatul de unica folosință, mănușile, măștile, căciulița), pentru că am văzut că administrația nu lua în serios cererile.
2018-12-05
Besedovschi Nicolae
Din aprilie 2005 guvernarea comunistă până în prezent guvernarea proeuropeană ne lipsesc de proprietatea privată ilegal care este stopată prin acte de corupție la trecerea frontierii de stat Cahul pentru că am refuzat să dăm mită la vamiști. Dețin mai multe documente de la instituțiile statului care confirmă corupția împotriva familiei noastre. Suntem lipsiți ilegal de proprietatea privată a noastră care am procurat-o în Uniunea europeană dar din motive de corupție a vameșilor este stopată la trecerea frontierii de stat Cahul.