fbpx Raportările | Instigare la ordine
2019-02-28
Poporul are dreptul la revoltă! HÂNCEȘTI
În această casă, situată pe str. Ion Luca Caragiale 1, la 21.02.2019 au fost perfectate vize de reşedințe provizorii la mai multe persoane din Orhei. La 24.02.2019 10 (zece) din ele au „votat” la secția de votare 38/4 pe liste suplimentare.
Analogic s-a întâmplat şi pe adresa strada Sf.Maria 12. La 24.02.2019 6 (şase) din ele au „votat” la secția de votare 38/2 pe liste suplimentare. Unul dintre care este Dadojanov Maxim din Orhei (din spusele dânsului ). Tot dânsul ne-a comunicat că marți, 26.02.2019 viza provizorie va fi retrasă.
Sunt doi tipi, din 6 cu vize provizorii pe str. Sf.Maria 12 care au „votat” la secția 38/2.
Foarte concludent video de la secția de votare 38/2. Apreciați! Atrageți atenția la tipul care le arată celor aduşi unde trebuie să se apropie ca să voteze. Este cel care i-a adus cu maşina. Faptul vorbeşte despre caracterul organizat al acțiunii.
2019-02-25
Alegeri Parlamentare 24 Februarie 2019
Satul Copânca din Raionul Căușeni ( Circumscripția 35 ) a fost trecut la Circumscripția raionului vecin Ștefan Vodă. Din localitate Ermoclia raionul Ștefan Vodă, viza de reședința a cel puțin 100 de oameni a fost schimbată intr-o singură casă din satul Cârnățeni raionul Căușeni ( una din case despre care se cunoaște 100% , cu siguranță sunt mai multe cazuri de acest gen).
P.S. Sper că această informație va fi verificată. Mulțumesc !!!
2018-12-12
Colectarea datelor pentru partidul Shor
Am fost martorul unor situații, aflându-mă in vizita in s.Susleni, r-ul Orhei, când grupuri a câte 3-4 persoane, umblă de la poartă la poartă și colectează datele personale ale oamenilor. Le solicita sa dea numele, prenumele, data nașterii, locul de munca și ocupația fiecărui membru din familie, ce partide prefera, pe cine votează si pe cine intenționează sa voteze in Februarie, ce canale vizionează, ce partide simpatizează, ce numere de telefon au. In cazul in care cineva este plecat peste hotare, aceste grupuri de oameni solicita sa li se dea orasul/țara unde sunt plecați, cu ce se ocupa acolo și pe cine vor vota la următoarele alegeri, datele lor de contact. Aceste grupuri clar menționează ca colectează datele pentru partidul Shor cu scopul de “eficientizare” a alegerilor. Și totul dureaza de circa o luna, vizitând repetat acele case unde nu au primit datele complete sau nu au găsit pe nimeni acasă.