fbpx Raportările | Instigare la ordine
2019-09-03
Abuzul directorului în gimnaziu si presiuni politice
Dorim sa fie verificata activitatea manageriala a Dnei [nume ascuns], care detine functia de director in cadrul gimnaziului satului [nume ascuns], raionul [nume ascuns].
Astfel, pe linga faptul ca in cadrul gimnaziului activează rudele (surori, cumnati), directoarea facea presiuni asupra angajatilor cum ar fi prezenta la diferite adunari cu tenta sau agitatie politica în Campania electorală în favoarea PDM. Personalul care se ocupa de lucrările gospodaresti a instituției, erau luati la prasitul curatitul popusoilor sau alte lucrări in interesul personal a Doamnei directoare.
Gimnaziul sta prost la capitolul cu cadrele didactice, un numar mare de profesori cu o vasta experientă au fost eliberati din cadrul gimnaziului pentru punctual de vedere care sil exprimau in favoarea institutiei sau opunerea fata de anumite lucruri care erau în decrementul acesteia.
2019-07-16
Ministerul Educației nu răspunde la solicitări de informații
Ministerul Educației nu răspunde la solicitările de informații de câteva luni. Am expediat una cu 45 de zile în urmă, iar alta cu 20 de zile.
Nimeni nu a contactat sau răspuns măcar ceva.
După ce am sunat la minister, angajații fac retrimitere de la o persoană la alta și așa și nu răspunde nimeni.